Cautare

452 de rezultate pentru "magazinul simonabucuresti" (6.46 secunde)
Construit in conceptul stand alone, magazinul va functiona in formatul standard si se afla situat pe strada Unirii nr.7, ocupand o suprafata totala de 687 mp, cu un spatiu de vanzari de 510 mp.
Situat la parterul unei cladiri comerciale de pe Aleea Margaretelor nr.1, magazinul functioneaza in format Standard, avand o suprafata totala de 820 m.p.
Rozelor, Bloc C 18, magazinul functioneaza in formatul Standard, cu o suprafata totala de 660 mp. Prezenta in 149 de localitati, PROFI este astazi reteaua cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
Nu va lasati atrasi de mirajul pretului foarte mic sau cel putin nu inainte de a verifica magazinul care afiseaza un asemenea pret.
Bucurestenii pot beneficia de acces gratuit la internet in hipermarket-urile Carrefour Orhideea si Auchan Titan, in Magazinul Unirea, in zona FunLand de la etajul 4, in campusuri studentesti precum Universitatea Romano-Americana, in "Lounge", Facultatea de Automatica, Complexul Leu - Facultatea de Electronica si Telecomunicatii si Academia de Studii Economice, Lacul Tei, Strandul Moghioros, Aeroportul Henri Coanda si in zona Universitatii.
Aplicatia poate fi descarcata gratuit din magazinul Play, caz in care utilizatorii vor vedea reclame. Cei care vor versiunea Pro, platesc 2 dolari.
Ceasornicarul Catalin Vardianu, pe care il puteti gasi la magazinul de pe Strada Academiei, repara si ceasuri ale vedetelor. "Acum am la reparat ceasuri de mana de la Emporio Armani, Omega (elvetian), Universal Geneve (elvetian), Atlantic (elvetian) si Hublot.
Bijuteriile din cristale sunt create de Cristina impreuna cu fiica sa, care este studenta. De asemenea, pe site-ul www.breslo.ro, puteti gasi accesorii pentru bratari pe magazinul online al Cristinei: un-pic-din-toate.
"Magazinul de clepsidre" (nuvele si povestiri, Editura Eminescu, 1987); "Podul de vise" (roman, Editura Militara, 1989). Alte texte literare ale Aretei Sandru au fost cuprinse in diverse antologii de proza si publicistica, dintre care amintim "Intoarcerea la izvoare" (Editura Eminescu, 1988).
Hatson este magazinul online de palarii, sepci si caciuli creat in ideea de a aduce un plus de eleganta tinutelor, de a completa vestimentatia celor care pun accent pe imagine.
Andreea Tocan este creatoarea si designerul creatiilor din magazinul Sipet de sidef, ale carui produse, fara sa aiba parte de vreun marketing sofisticat sau de reclama insistenta, au ajuns cunoscute in intreaga lume, pentru simplul si minunatul motiv ca sunt… desavarsite.
- Cum ai avut ideea sa vii cu colectia ta de pantofi la magazinul Moda Mania, pe Calea Victoriei? - Pentru ca s-a creat o prietenie cu Alina Gavrila si atunci ea fiind in acest domeniu de cativa ani, ne-am imbratisat mainile.
Marti, 6 iunie, la ora 11.00, la Magazinul Muzica, va avea loc evenimentul prilejuit de lansarea albumului de debut al cantautoarei NAVI, Songbird.
Pe Inas Abo Altaheen, cea care a adus aceste parfumuri arabesti in Romania, de la Dubai Design Parfumuri, o puteti gasi la magazinul sau de pe Bd.
In adolescenta timpurie, mergeam de doua ori pe saptamana la un mic cinematograf aflat dupa colt de magazinul tatalui meu si, la unison cu prietenii mei, tipam in timpul filmelor de groaza si ne uitam fascinati la eternele filme despre ororile din cel de-al Doilea Razboi Mondial.
El.Radulescu si str.23 Aug.-6 Martie, totul de la Sandu Vlad si magazinul Bucurezsti, la Casinou (mag.Select), la Hotel Roial (Arcadia.) In tot acest timp, am primit asigurari din partea Primariei, personal primarul Dragulin, care chiar a fost la mine acasa si a vazut cum arata, si iar asigurari, eu nemaiputand suporta valoarea materialelor.
Dupa targ, se va redeschide magazinul Universul Cristalelor de pe Bd. I.C. Bratianu nr. 5, sector 3.
Magazinul va functiona in Piata George Enescu, langa Ateneu si va fi deschis intre 6 si 24 decembrie 2013, scrie retail-fmcg.ro.
www.b1.ro informeaza: Un incendiu a izbucnit miercuri seara, la etajul 4 al magazinului Unirea din centrul Capitalei, in zona de fast-food, informeaza B1 TV.
Vestea despre craniul de cristal din San Louis Valley s-a raspandit cu repeziciune, iar cea care l-a gasit le-a permis sotilor Al si Donna Koon, precum si fiicei lor, Alta Jamison, sa-l expuna in magazinul lor de roci din Moffat, Colorado.
google-analytics.com